Hopp til hovedinnhold
Stille er de døde av Anna Jansson (heftet)

Bok 2 i serien Maria Wern

Stille er de døde

  Format

  Stille er de døde er andre bok i krimserien om Maria Wern, skrevet av forfatter Anna Jansson.

  En advokat blir meldt savnet av sin kone. Kriminalbetjent Maria Wern får saken, og hun oppdager at han ble truet på livet før han forsvant. Så får Maria en telefon om at det er funnet et lik ute på sjøen. Kan det være advokaten? Det ser først ut som en rutinesak, men utvikler seg raskt til å bli en av de verste sakene Marias avdeling har hatt. Med små ressurser og dårlig tid leter hun etter en drapsmann som ikke har noe å tape, og derfor ikke skyr noen midler.

  Krimserien om Maria Wern er klassisk svensk krim av krimdronningen Anna Jansson, med mer enn 5 millioner solgte bøker og kjent fra den populære TV-serien Maria Wern.

  Bestill abonnement på serien her

  «Anna Jansson leverer både kvalitet og kvantitet ... Anna Jansson er i toppform ...»
  SVENSK P4

  «Kriminalinspektør Maria Wern har kommet for å bli, akkurat som Anna Jansson …»
  GOTLANDS ALLEHANDA

  «Bøkene om Maria Wern fortsetter å være en suksess.»
  GT

  • Innbinding: Heftet
  • Utgivelsesår: 2023
  • Forlag: Cappelen Damm
  • Språk/målform: Bokmål
  • ISBN/EAN: 9788202761165
  • Antall sider: 336
  • Originaltittel: Alla de stillsamma döda
  • Serienummer: 2
  • Serienavn: Maria Wern
  Portrett av Anna Jansson

  Anna Jansson

  Anna Jansson (f. 1958) er en av Sveriges mest leste forfattere. Hun har skrevet over 60 bøker og solgt mer enn 5 millioner eksemplarer. Hun er utdannet sykepleier og debuterte som forfatter i 2000.

  Hun har skrevet både barnebøker og feelgoodbøker, men mest kjent er hun som krimforfatter. Hennes bøker om kriminalinspektør Maria Wern skiller seg ut blant svenske krimbøker, og de er også filmatisert med stor suksess som TV-serie.

  Anna Jansson er nominert til og tildelt en rekke priser for sitt forfatterskap, deriblant Crimetime Awards hederspris 2021, den store kulturprisen for Hjalmar Bergmanns minne i 2020, Gullpocket i 2005, Årets länsforfatter i Örebro län 2000, Storytel Awards lydbokpris med flere titler i 2017, 2018 og 2023, Crimetime Award i 2018, Glassnøkkelen for beste krimlitterære verk i Norden i 2007 og Svenska Deckarakademins pris for beste svenske krimroman i 2006.