Hopp til hovedinnhold
Omslag Stemmer fra fortiden (heftet)

Bok 2 i serien Rosehagen

Stemmer fra fortiden

  Format

  Stemmer fra fortiden er andre bok i den suksessfulle dramaserien Rosehagen.

  Endelig treffer Emily sin rette mor og står overfor vanskelige sannheter. Hun sliter med å at moren valgte kjærligheten fremfor mann og barn. Nå må de to bli kjent på nytt. Hva slags kvinne er egentlig Agnes? Kan det skapet nye bånd mellom mor og datter?

  Et telegram fra Bergen bringer bekymringer når Emily innser at tante Alice fortsatt ønsker å gjenvinne henne som sin "datter" og hun kan ikke gjøre annet enn å vente og frykte tantens neste trekk. Emily får samtidig et uventet frieri. Samtidig har hun gryende følelser for en annen mann - en som alle advarer henne mot, blir Emily dratt inn i et nett av romantiske og emosjonelle konflikter.

  Pauline Selmer kommer inn i serien. Hun ber Emily oppbevare nøkkelen til huset hennes på Jomfruland. Paulines avgang til Bergen for kunstutdannelse og hennes nære forhold til fader Liam, gir Emily enda mer å tenke på.

  Gerhard tok et skritt mot henne, alvorlig med ett. "Han har fridd til deg! Arme djevel! Det var ikke rart han prøvde ekstra hardt å bli kvitt meg."

  "Det er ikke din sak!" utbrøt hun, brått sint.

  "Hva svarte du? Gav du ham noe håp?"

  Stemmer fra fortiden er en gripende roman om søken etter identitet, de komplekse vevene av familierelasjoner og de vanskelige valgene hjertet må ta.

  • Innbinding: Heftet
  • Utgivelsesår: 2024
  • Forlag: Cappelen Damm
  • Språk/målform: Bokmål
  • ISBN/EAN: 9788202829209
  • Antall sider: 560
  • Serienummer: 2
  • Serienavn: Rosehagen
  Portrett av forfatter Merete Lien

  Merete Lien

  Merete Lien (f. 1952) er fra Bergen, er utdannet lektor og har hovedfag i historie. Hun debuterte i 1996 med romanen Bak mørket, etterfulgt av Vinterlys og Kongens bror. Hun har også skrevet de populære romanseriene Barn av stormen, Rosehagen og TårnsvaleneFølg vinden er en trilogi fra ‘Den evige stad’, Roma, som forfatteren har et spesielt nært forhold til.