Hopp til hovedinnhold
Omslag Som lyn fra klar himmel av Kristan Higgins (heftet)

Som lyn fra klar himmel

  Format

  Fra den New York Times-bestselgende forfatteren Kristan Higgins kommer her en roman om å miste alt og få igjen mye mer enn man forventer.

  Lillie visste at huset ville føles tomt da sønnen flyttet ut for å begynne på college, men hun hadde ikke regnet med at mannen samtidig skulle dumpe henne for en annen kvinne. Dette kom som et sjokk, men den største overraskelsen var at hun ikke følte seg knust – hun ble rasende.

  Lillie har alltid elsket livet på Cape Cod, men som mor, hustru og jordmor, er hun vant til å tenke mer på andre enn seg selv. Nå er hun alene for første gang i livet, og oppdager at hun er i ferd med å bli sprø. Er det for drøyt å troppe opp i bryllupet til eksmannen kledd som en dødsengel? Helt sikkert! Burde hun slippe et stinkdyr inn i hans perfekte nye hjem? Sikkert ikke! Men det er mye bedre enn å sitte hjemme og sture.

  Hun får uventet støtte av sin glamorøse søster, som hun har hatt et anspent forhold til i alle år. Legg til en gammel flamme og en fortapt tenåring, så er kaoset komplett. Det er slutt på Lillies liv slik hun kjenner det, men noen ganger kan det perfekte nye kapitlet komme som lyn fra klar himmel.

  Kristan Higgins er tilbake med en festlig og håpefull roman om livets uventede vendinger. Higgins romaner elskes av lesere over hele verden, og har bare i Sverige solgt over 100 000 eksemplarer.

  • Innbinding: Heftet
  • Utgivelsesår: 2023
  • Forlag: Cappelen Damm
  • Språk/målform: Bokmål
  • ISBN/EAN: 9788202782313
  • Antall sider: 496
  • Originaltittel: Out of the clear blue sky
  Portrett av forfatter Kristan Higgins

  Kristan Higgins

  Kristan Higgins er ofte er å finne på bestselgerlistene til New York Times, USA TODAY, Wall Street Journal and Publishers Weekly. Hun har skrevet tjue romaner, som har blitt oversatt til over tjue språk og solgt i mange millioner eksemplarer.
  Higgins har også vunnet mange priser for sitt forfatterskap, og bøkene får alltid strålende anmeldelser.