Hopp til hovedinnhold
Omslag Sannhetens øyeblikk av Kristin Hannah (heftet)

Sannhetens øyeblikk

  Format

  Sannhetens øyeblikk av Kristin Hannah er en gripende feelgoodroman som vil begeistre hennes mange tilhengere.

  De tre søstrene Grey har alltid vært nære. Da moren døde, og faren trakk seg inn i seg selv, hadde de bare hverandre.

  Winona, den eldste søsteren, lengter etter farens anerkjennelse. Hun vil heller lese en bok enn å ri på en hest, og selv om hun utdanner seg til en dyktig advokat, vet hun at hun ikke er den datteren han ønsket seg.

  Aurora, den mellomste, er den som megler i alle konflikter og vil at alle skal være venner, samtidig som hun selv lever i et ulykkelig ekteskap.

  Den yngste, Vivi Ann, er yndlingsdatteren som tar hånd om gården og beundres av alle. Ikke minst av Luke, som har vendt tilbake til den lille byen. Men Vivi Ann har fått øynene opp for den nyansatte gårdsgutten, Dallas.

  Da Vivi Ann følger sitt hjerte og tar en skjebnesvanger avgjørelse, forandres alt. Plutselig blir søstrene satt opp mot hverandre, lojaliteten testes og hemmeligheter blir avslørt. Og en grusom hendelse truer med å rive livet deres i stykker.

  Fengende og utfordrende, Sannhetens øyeblikk er en uforglemmelig roman om sjalusi mellom søstre, bedrag, lidenskap og tilgivelse – og hva det betyr å være en familie.

  • Innbinding: Heftet
  • Utgivelsesår: 2023
  • Forlag: Cappelen Damm
  • Språk/målform: Bokmål
  • ISBN/EAN: 9788202782283
  • Antall sider: 512
  • Originaltittel: True colors
  Portrett av forfatter Kristin Hannah. Foto

  Kristin Hannah

  Kristin Hannah (f.1960) er en prisvinnende forfatter som har utgitt 24 romaner. For alle vinder gikk rett inn på førsteplass på bestselgerlistene til både New York Times og USA Today da den utkom i 2021. Nattergalen har hatt suksess over hele verden og lå over 100 uker på bestselgerlistene i USA, solgte over 4 millioner eksemplarer og ble oversatt til 43 språk. Det store ødet gikk også til topps på bestselgerlistene og ble kåret til Årets bok av leserne på Goodreads i 2018. På Netflix kan du nå se tv-serien Venninner til evig tid (Firefly lane), basert på boken med samme navn og Herfra til evigheten (Fly away).