Sankeboka sommer

Jørgen Ravneberg, 2025, Innbundet

    Omslag Sankeboka sommer av Jørgen Ravneberg (Innbundet)

    Folk blir mer og mer opptatt av spiselige, ville vekster. I Sankeboka sommer lærer du deg å identifisere disse ville vekstene og hvor de vokser. Kunnskap om de ulike artene er viktig når du skal ut i naturen.

    Boka beskriver sesongens spiselige vekster utførlig, du får kunnskap om de viktigste kjennetegnene, om lukt, farge og hvordan de ser ut. Ravneberg gir også tips om hvordan best bruke dem.

    229,-

    Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager

    Fri frakt på bestillinger over 299,-

    Bla i boka
    Om forfatteren
    Bidragsyter Jørgen Ravneberg

    Jørgen Ravneberg (f. 1992) er er opprinnelig fra Alta i Finnmark. Han kom til Oslo som kokkelærling hos Ylajali før han dro til Frankrike for å jobbe for trestjerners- og Michelin-restauranten Régis Macron. I dag har altaværingen en morsom og dynamisk hverdag som kokk og kjøkkensjef på Kolonihagen Frogner i Oslo. Her får han dyrke sin matfilosofi med feelgood-mat basert på kortreiste og bærekraftige råvarer i sesong, med minst mulig triksing. Ravneberg er også selvlært sanker og mener at det på nesten hvert gatehjørne skjuler seg en kulinarisk hemmelighet om man bare ser etter.

    Jørgen Ravneberg var i 2022 én av tre finalister til å bli Norges bondelags Bondelagskokk.

    Produktinformasjon
    • Innbinding: Innbundet
    • Utgivelsesår: 2025
    • Forlag: Cappelen Damm
    • Språk: Bokmål
    • ISBN/EAN: 9788202865665
    • Antall sider: 104
    • Kategori: 5.0.1 Norsk sakprosa for voksne, Natur og friluftsliv

    Handlekurv

    Handlekurven er tom

    Du har ingen produkter i handlekurven