På deling - mat vi lager når vi har folk til bords

Sultne gutter, 2021, Innbundet

    Omslag På deling - mat vi lager når vi har folk til bords av Sultne gutter (Innbundet)

    Første gang Sultne gutter traff hverandre, delte de en hamburger. Siden har de delt det meste.

    På deling er resultatet av utallige brunsjer, middager og småfuktige kvelder. Her finner du rettene Sultne gutter setter på bordet når de inviterer. Rettene er delt inn i bord med tanke på smakssammensetning og praktisk gjennomføring. Noen retter kan du lage i forveien, andre retter kan du slenge sammen rett før servering. Dermed slipper du å stresse livet av deg mens gjestene må underholde seg selv.
    Oppskriftene er ispedd historier fra guttenes liv. Om middager som gikk til helvete, klementiner i brun saus og gleden i et perfekt dekket bord. Gode måltider dreier seg jo tross alt om mer enn matlaging. Det handler om å skape minneverdige øyeblikk rundt bordet med folk du er glad i.

    399,-

    Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager

    Fri frakt på bestillinger over 299,-

    Om forfatteren
    Bidragsyter Sultne gutter

    Sultne gutter startet som en Instagram-konto på tampen av 2019 der Ole Kristian Samuelsen og Magnus Liøkel delte oppskrifter med en raskt voksende følgerskare. I dag står de bak en digital takeaway-restaurant og har en serie på YouTube.

    Ole Kristian Samuelsen er født 13. desember 1993 i Hammerfest og vokste opp i Alta. Han var med i boybandet Ekko Ekko i perioden 2012–2014. Han flyttet til Oslo som 20-åring for å studere finans på Handelshøyskolen BI. Etter studiene begynte han å jobbe i bank i Oslo.

    Produktinformasjon
    • Innbinding: Innbundet
    • Utgivelsesår: 2021
    • Forlag: Cappelen Damm
    • Språk: Bokmål
    • ISBN/EAN: 9788202706562
    • Antall sider: 224
    • Kategori: 3.1.6 Mat og drikke, Kokebøker
    Anmeldelser

    Appetitt.no

    NRK

    Den perfekte guiden til deg som ikke aner hvor du skal begynne for å sette sammen et skikkelig fint middagsbord. Magnus Liøkel og Ole Kristian Samuelsen (Sultne gutter), har satt sammen tolv menyer med sammensetninger av mindre, enkle og velkomponerte retter. Her er det rene smaker og god tilberedning som gjør hele forskjellen. Kokebokens tilnærming er personlig. Det føles som om man er på middagsselskap hos guttene. Passerperfekt for nybegynnere og gjør det enkelt å tilpasse til ferdighetsnivå.

    NRK

    Handlekurv

    Handlekurven er tom

    Du har ingen produkter i handlekurven