Hopp til hovedinnhold
Omslag Mary Janes uforglemmelige sommer av Jessica Anya Blau (heftet)

Mary Janes uforglemmelige sommer

  Format

  Mary Janes uforglemmelige sommer av Jessica Anya Blau er en fengslende feelgoodbok som tar oss med til 1970-tallets Baltimore. Boken forteller historien om fjorten år gamle Mary Jane, en sjenert jente som liker å lese bøker, synge i kor og elsker å lage mat med moren sin og som finner glede i familiens abonnement på "Broadway Show Tunes of the Month" plateklubb.

  Livet hennes tar en ny vending da hun får en sommerjobb som barnepike for datteren til en lokal lege, en jobb hennes mor anser som respektabel og trygg. Men bak fasaden av det respektable huset, skjuler det seg en helt annen verden. Huset er et rotete og billedlig kaos, dekorert med "Impeachment: Now More Than Ever" klistremerker, og middagene består ofte av frokostblandinger og take-away mat.

  Denne sommeren blir en reise i selvoppdagelse for Mary Jane, da hun blir introdusert for en verden av sex, narkotika og rock-and-roll, samt gruppeterapi. Hun blir fanget mellom livsstilen hun alltid har kjent og fremtiden hun akkurat har innsett er mulig. Gjennom denne transformative sommeren begynner Mary Jane å forme en ny idé om hva hun ønsker i livet, og hvilken type person hun ønsker å være.

  "Lett, fengende og med fantastiske visuelle kvaliteter …
  Du kan se filmen i hodet ... "

  NEW YORK TIMES BOOK REVIEW

  Dette er en oppslukende feelgoodroman. Den fremhever viktigheten av å lære fra andre, verdien av spontanitet, og viktigheten av å stille spørsmål ved de betingelsene vi setter på kjærlighet og forhold. Dette gjør Mary Janes uforglemmelige sommer til en ideell feelgoodbok for alle som setter pris på historier om personlig vekst og selvinnsikt.

  "En alvorlig bok fullstappet med morsomme øyeblikk og et varmt hjerte."

  BOSTON GLOBE

  • Innbinding: Heftet
  • Utgivelsesår: 2024
  • Forlag: Cappelen Damm
  • Språk/målform: Bokmål
  • ISBN/EAN: 9788202782306
  • Antall sider: 320
  • Originaltittel: Mary Jane
  Portrett av forfatter Jessica Anya Blau

  Jessica Anya Blau

  Jessica Anya Blau er en anerkjent feelgoodforfatter som er født i Boston og oppvokst under Californias sol. Hun bringer en unik blanding av varme og innsikt inn i sine feelgoodromaner. Kjent for bestselgere som The summer of naked swim parties og Drinking closer to home, bringer Blau en særegen autentisitet til sine fortellinger.

  Den anerkjente forfatteren har en sjelden evne til å fange essensen av menneskelige følelser, noe som gjør hennes bøker til en emosjonell berg-og-dal-bane som er både tankevekkende og dypt tilfredsstillende. Alle hennes bøker er en reise mot selvoppdagelse, ikke bare for karakterene, men også for leseren. Jessica Anya Blau bor nå i New York, og fortsetter å berike den litterære verden med feelgoodromaner som både underholder, utfordrer og inspirerer

  Hvorfor lese en bok av feelgoodforfatter Jessica Anya Blau?

  Fordi hun forteller ikke bare en historie – hun inviterer deg inn i et univers fylt med sterke følelser, minneverdige øyeblikk, og ekte menneskelighet. Jessica skiller seg ut med sitt mangfoldige skrivetalent, fra gripende romaner til fengslende kortfortellinger og essays som har funnet veien til prestisjefylte publikasjoner. Hennes medvirkning i filmbransjen, og som medforfatter av manuskriptet til Love on the Run, vitner om hennes mangfoldige kreativitet.

  Med sitt bidrag til underholdningsromanen står hun frem som en inspirerende forfatter av feelgoodbøker.