Hopp til hovedinnhold
La de døde sove av Anna Jansson (heftet)

Bok 3 i serien Maria Wern

La de døde sove

  Format

  La de døde sove er tredje bok i krimserien om Maria Wern, skrevet av forfatter Anna Jansson.

  Et bildrap uten offer. Et selvmord med en drapsmann. Kvinner som hallusinerer. Sår som ikke vil gro. Flere uforklarlige hendelser gir det svenske politiet hodebry, og kriminalinspektør Maria Wern er på saken i en tankevekkende og spennende historie om ufrivillig barnløshet, kunstig befruktning, penger og moral.

  Et selvmord og et mord setter i gang en intensiv politietterforskning. Alle spor fører til en velrenommert, privat klinikk som tilbyr barnløse par prøverørsbefruktning til stive priser, der legemiddelindustrien og sterke økonomiske krefter sirkler i bakgrunnen. Grådighet og misunnelse forårsaker store personlige tragedier når sårbare kvinner brukes som brikker i spill om makt og økonomisk vinning. Kriminalbetjent Maria Werns gode venninne Karin har lenge forsøkt å bli gravid, og endelig lykkes hun ved hjelp av denne klinikken. Men det er mye farligere enn noen av dem kan ane, og idet hun trekkes inn i et nett av løgner og svik, er livet hennes i fare.

  Bestill abonnement på serien her

  «... suverent fortalt ...»
  BERGSLAGERNAS TIDNING

  «… en spenningsroman på sitt beste.»
  LÄNSTIDNINGEN SÖDERTÄLJE

  «Ingen som leser den, vil bli skuffet. Jeg lover.»
  LÄNSTIDNINGEN SÖDERTÄLJE

  • Innbinding: Heftet
  • Utgivelsesår: 2023
  • Forlag: Cappelen Damm
  • Språk/målform: Bokmål
  • ISBN/EAN: 9788202761189
  • Antall sider: 352
  • Originaltittel: Må döden sova
  • Serienummer: 3
  • Serienavn: Maria Wern
  Portrett av Anna Jansson

  Anna Jansson

  Anna Jansson (f. 1958) er en av Sveriges mest leste forfattere. Hun har skrevet over 60 bøker og solgt mer enn 5 millioner eksemplarer. Hun er utdannet sykepleier og debuterte som forfatter i 2000.

  Hun har skrevet både barnebøker og feelgoodbøker, men mest kjent er hun som krimforfatter. Hennes bøker om kriminalinspektør Maria Wern skiller seg ut blant svenske krimbøker, og de er også filmatisert med stor suksess som TV-serie.

  Anna Jansson er nominert til og tildelt en rekke priser for sitt forfatterskap, deriblant Crimetime Awards hederspris 2021, den store kulturprisen for Hjalmar Bergmanns minne i 2020, Gullpocket i 2005, Årets länsforfatter i Örebro län 2000, Storytel Awards lydbokpris med flere titler i 2017, 2018 og 2023, Crimetime Award i 2018, Glassnøkkelen for beste krimlitterære verk i Norden i 2007 og Svenska Deckarakademins pris for beste svenske krimroman i 2006.