
Familiemat er en hverdagsredder fra Andreas Viestad! Mer enn 365 oppskrifter, ideer og tips for god, lettvint og bærekraftig hverdagsmat.
Boka inneholder nok oppskrifter til å gi deg noe godt hver dag, enten du trenger inspirasjon til gode frokoster, tips til hverdagens redning i form av pasta og rester, ønsker å jazze opp maten med gode dipper og salater, finner trøst i en fyldig suppe eller er lysten på en kjapp dessert på en helt vanlig onsdag. Noe retter er raske å lage, andre lager seg selv mens du gjør andre ting.
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager
Fri frakt på bestillinger over 299,-
Om forfatteren

Andreas Viestad (1973) er en internasjonalt kjent matformidler, kokebokforfatter, skribent og programleder.
Andreas er kjent for sin gode penn og evne til å engasjere og forklare, enten det er dyrking, eksotiske mattradisjoner eller vitenskap. Som suksessrik kokebokforfatter står han bak utgivelser som Bordet fanger (1999), Hvordan koke vann (2005), Smak av krydder (2007), Ekte mat (2011), På grillen (2012), Noe godt hver dag (2013), Julemat(2014), Den store kjøttkokeboka (2015), 90 retter du må kunne (2019) ogGårdsmat fra hjertet av Norge (2020) og Ekte grønn mat (2023).
Produktinformasjon
- Innbinding: Innbundet
- Utgivelsesår: 2018
- Forlag: Cappelen Damm
- Språk: Bokmål
- ISBN/EAN: 9788202591571
- Antall sider: 304
- Originaltittel: Noe godt hver dag
- Kategori: 3.1.6 Mat og drikke, Kokebøker