Hopp til hovedinnhold
Drømmer av snø av Anna Jansson (Heftet)

Bok 5 i serien Maria Wern

Drømmer av snø

  Format

  Drømmer av snø er femte bok i serien om Maria Wern, skrevet av forfatter Anna Jansson.

  DET ER GODT Å HA TENÅRINGENE TRYGT HJEMME PÅ ROMMET, IKKE SANT? FOR DA VET MAN JO HVOR MAN HAR DEM – ELLER?

  Hvem møter egentlig barna dine foran skjermen på sitt eget rom?

  En ung jente forsvinner på vei hjem etter en filmkveld på skolen, og dagen etter blir hun funnet død på togskinnene i skogen. Det makabre funnet ryster det lille lokalsamfunnet, for hvem kunne gjort noe slikt? Og da enda en tenåringsjente forsvinner, bygger det opp til heksejakt på en syndebukk i lokalsamfunnet – for alle skjønner jo hvem det må være …

  Kriminaletterforsker Maria Wern er på saken, og hun ser så altfor godt konsekvensene av en rettsstat som ikke fungerer når empatien for de svakerestilte forsvinner og folk tar loven i egne hender.

  Bestill abonnement på serien her

  «Anna Jansson byr på en fengslende intrige …»
  KOMMUNALARBETAREN

  «… svært god, velskrevet og med et veldig spennende plot.»
  GEFLE DAGBLAD

  «Urovekkende, men fascinerende. Og aldeles strålende fortalt.»
  ESKILSTUNA KURIREN/STRENGNÄS TIDNING

  «Anna Janssons styrke ligger i å se nyanser i alt det mørke, og hun har en genuin empati for de svake og de som er annerledes … Løsningen er mer spennende enn man kunne forestille seg og helt uventet. Både drapsvåpenet og historien bak er en av de mest originale jeg har vært borti.»
  UPSALA NYA TIDNING

  • Innbinding: Heftet
  • Utgivelsesår: 2023
  • Forlag: Cappelen Damm
  • Språk/målform: Bokmål
  • ISBN/EAN: 9788202761202
  • Antall sider: 364
  • Originaltittel: Drömmar ur snö
  • Serienummer: 5
  • Serienavn: Maria Wern
  Portrett av Anna Jansson

  Anna Jansson

  Anna Jansson (f. 1958) er en av Sveriges mest leste forfattere. Hun har skrevet over 60 bøker og solgt mer enn 5 millioner eksemplarer. Hun er utdannet sykepleier og debuterte som forfatter i 2000.

  Hun har skrevet både barnebøker og feelgoodbøker, men mest kjent er hun som krimforfatter. Hennes bøker om kriminalinspektør Maria Wern skiller seg ut blant svenske krimbøker, og de er også filmatisert med stor suksess som TV-serie.

  Anna Jansson er nominert til og tildelt en rekke priser for sitt forfatterskap, deriblant Crimetime Awards hederspris 2021, den store kulturprisen for Hjalmar Bergmanns minne i 2020, Gullpocket i 2005, Årets länsforfatter i Örebro län 2000, Storytel Awards lydbokpris med flere titler i 2017, 2018 og 2023, Crimetime Award i 2018, Glassnøkkelen for beste krimlitterære verk i Norden i 2007 og Svenska Deckarakademins pris for beste svenske krimroman i 2006.