Den søte diabetesboka

Gunn-Karin Sakariassen, Hege Hasler Barhaughøgda, 2022, Innbundet

    Omslag Den søte diabetesboka av Gunn-Karin Sakariassen og Hege Hasler Barhaughøgda (Innbundet)

    Den søte diabetesboka er fylt av de lekreste godsaker: småretter, kaker, boller, desserter, godterier, konfekt og drikker. Boka inneholder en egen seksjon med oppskrifter på lekker sukkerfri kakepynt, og de beste kakene og godteriene til jul og påske. Og selvsagt en mengde gode råd og lure triks! Boka er en revidert og oppdatert utgave av Søtt og sukkerfritt, som utkom første gang i 2020.
    Alle oppskriftene er:

    • blodsukkervennlige
    429,-

    Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager

    Fri frakt på bestillinger over 299,-

    Om forfatteren
    Bidragsyter Gunn-Karin Sakariassen

    Gunn-Karin Sakariassen (f. 1954) er utdannet naturopat og ernæringsterapeut fra Norsk Akademi for Naturmedisin, med videreutdannelse i funksjonell medisin fra Institute for Functional Medicin i Boston. Hun er forfatter og arbeider som selvstendig ernæringsterapeut, der kosthold er nøkkelen til bedre helse. Hun har selv opplevd på kroppen hvor mye kostholdet har å bety for å holde mage, tarm og energi på topp.

    Sakariassen har tidligere jobbet ved Heggeli helhetsmedisin (nå Synergi Helse) og Fedon Helse-klinikken. Hun har også et mangeårig samarbeid med Diabetesforbundet for å hjelpe og veilede pasienter. Sammen med Hege Hasler Barhaughøgda holder hun en rekke kurs og foredrag over hele landet, se diabetesboka.no, og de har utgitt fire bøker om diabetes: Diabetesboka, Den praktiske diabetesboka, Den søte diabetesbokaogDen grønne diabetesboka. Gunn-Karin Sakariassen sto sammen med Sofie Hexeberg bak bestselgeren Frisk med lavkarbo – 100 oppskrifter, som har solgt over 50 000 eksemplarer. En del av oppskriftene derfra er samlet i nyutgavenFriskere og lettere med lavkarbo.

    Bidragsyter Hege Hasler Barhaughøgda

    Hege Hasler Barhaughøgda er sykepleier, forfatter og foredragsholder og driver Vektklinikken Hege Hasler – din livsstilsklinikk i Oslo. Hun har jobbet med diabetes siden 1999, først ved medisinsk poliklinikk på Sykehuset Telemark i Kragerø, der hun i to år var enhetsleder. Her oppdaget hun at det var de pasientene som spiste lavglykemisk som klarte seg best med sykdommen sin, og ikke de som fikk enda mer medisiner. Derfor ønsket hun å jobbe med kostveiledning som viktigste behandling av personer med diabetes. Hun jobbet i åtte år ved Fedon Lindbergs klinikk og etablerte etter hvert sin egen praksis.

    Sammen med Gunn-Karin Sakariassen har hun utgitt fire diabetesbøker: Diabetesboka, Den praktiske diabetesboka, Den søte diabetesboka og i 2023 den etterspurte Den grønne diabetesboka.

    Produktinformasjon
    • Innbinding: Innbundet
    • Utgivelsesår: 2022
    • Forlag: Cappelen Damm
    • Språk: Bokmål
    • ISBN/EAN: 9788202752552
    • Antall sider: 176
    • Kategori: 3.1.6 Mat og drikke, Kokebøker, Helse og psykisk helse

    Handlekurv

    Handlekurven er tom

    Du har ingen produkter i handlekurven