Aubergine og tahini

Vidar Bergum, 2020, Innbundet

    Omslag Aubergine og tahini av Vidar Bergum (Innbundet)

    Herlig hjemmelaget mat fra Tyrkia, Midtøsten og noen spennende steder til, det er dette Vidar Bergum inviterer deg på i sin nye kokebok. Her får du noe kjent, noe nytt og noe overraskende, og masse gode smaker og opplevelser ved spisebordet.

    Aubergine og tahini – hjemmelaget mat fra Tyrkia, Midtøsten og bortenfor er en inspirerende og uhøytidelig bok om hverdagsmaten slik den lages, og nytes, i disse områdene. Mat som det er raskt å lage, og mat som tar litt lenger tid, men som du likevel har tid til i en travel hverdag med litt fornuftig planlegging. Og, som i Hummus og granateple, forteller Vidar litt om matkulturen, menneskene og opphavet til flere av rettene som har blitt laget på de mange kjøkken rundt omkring i århundrer.

    429,-

    Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager

    Fri frakt på bestillinger over 299,-

    Om forfatteren
    Bidragsyter Vidar Bergum

    Vidar Bergum er bosatt i Istanbul hvor han jobber med matbloggen Et kjøkken i Istanbul (etkjokken.com). Fra bloggen deler han oppskrifter, men skriver også litt om matrettenes historie og om Istanbuls rike kulturarv. 2016 vant Bergum VIXEN influencer Awards i kategorien nisjeblogg. Vidar er utdannet siviløkonom fra NHH og har også en mastergrad fra London School of Economics, han jobbet ti år i London innen finans.

    Produktinformasjon
    • Innbinding: Innbundet
    • Utgivelsesår: 2020
    • Forlag: Cappelen Damm
    • Språk: Bokmål
    • ISBN/EAN: 9788202639112
    • Antall sider: 256
    • Kategori: 3.1.6 Mat og drikke, Kokebøker
    Anmeldelser

    «(...) oppfølgeren «Aubergine & tahini: hverdagsmat fra Tyrkia, Midtøsten og bortenfor» (2020), er minst like bra hvis du vil utvide repertoaret, og bøkene går fantastisk hånd i hånd.»

    NRK.no

    Handlekurv

    Handlekurven er tom

    Du har ingen produkter i handlekurven