Hopp til hovedinnhold
Forfatter Elisabeth Hammer med solgult landskap i bakgrunnen.

Elisabeth Hammer - forfatter av Løfter i sand

Elisabeth Hammer er en anerkjent norsk feelgoodforfatter med en lidenskap for å skrive fengslende, historiske dramaserier. Romanene hennes er rike på detaljer og historie, engasjerende plot og livlige karakterbeskrivelser, og hun har en unik evne til å formidle dype følelsesmessige opplevelser.

Hammer har god kunnskap om skandinavisk historie og er dyktig til å formidle en sterk følelse av tid og sted hvor du som leser blir tatt med inn i et underholdende univers. Hun utforsker ofte temaer om kjærlighet, familierelasjoner og personlig vekst, og hennes karakterers indre reiser og utvikling er sentrale elementer i hennes fortellinger og med skandinavisk historie som bakteppe.

Med sin skrivestil har Hammer en særegen evne til å fange oppmerksomhet fra første side og holde leserne engasjert gjennom hele historien. I tillegg til sitt arbeid som romanforfatter, er Hammer utdannet jurist og er oppvokst og bosatt i Horten. Hun deler innsikt om skriveprosessen som forfatter og sitt innholdsrike liv på Instagram @elisabth_hammer_forfatter

Hennes bidrag til norsk litteratur er betydelig, og bøkene har underholdt et stort antall lesere. Den populære feelgoodforfatteren har solgt over 695 000 bøker i Norge. Hennes bøker er også populære i Danmark og England. I 2024 kommer Elisabeth Hammer sine bøker også ut til lesere i Frankrike, Finland og Tyskland.